Hero to zero.

Jag hade storslagna planer för dagen. Men istället för att fullfölja dem drabbades jag av 3T-syndromet, Trötthet,Tidsbrist och Tunnpannkake-syndromet. När jag väl tog mig själv i kragen var klockan för mycket för att hinna göra det storslagna som jag planerat. Det fick istället bli en timmes kränkning på trainern. Men hellre en kort kränkning än ingen alls.

Herr Tabata kränker snabbt och hårt. Så här kul hade jag idag. Den hackiga pulsen i början är inte ett hjärtfel, det var pulsbandet som krånglade.

Trevlig helg!
/J

3 kommentarer:

Nypan sa...

Eller hellre en "tänkt kränkning" än ingen kränkning alls?
Undrar varför jag har både 3T styre och styrstam. Passar nog mig rätt bra.

Tille sa...

En inställd kränkning är också en kränkning.

mattel sa...

jag ställer in idag. tar igen det nästa vecka.. :)

fredagskoma!