Kom igen, upp i tvåan och kör!

Jag har aldrig kört så mycket i tvåan tidigare... Fria associationer..

Idag var jag på ett 120 minuters spinningpass med Amir och Nerissa som ledare. Nerissa körde de första 60 minutrarna och Amir de sista. Efter första timmen höll jag på att krokna av värmen men i ledarbytet var det nån som öppnade ett fönster. Tack. Amir hade ändrat lite i sitt pass sen sist. Han dammade igång med högkadens varvat med lågkadens. Stående och sittande om vartannat. Pulsen sköt i taket och svetten sprutade medans jag drömde mig bort till serpentincykling. Riktigt kul. Två väl spenderade timmar.


Nu har jag ätit och druckit men har fortfarande lite ont i huvet. Har nog lite lätt vätskebrist som jag måste göra nåt åt. Det får bli en öl helt enkelt. Det är jag värd. Annars har det varit mycket födelsedagar den senaste tiden. Igår var vi och firade brorsan och hans dotter. Idag visade det sig att både Amir och Patrik fyllde år.

Grattis både Amir och Patrik på er födelsedag!
/Johan

5 kommentarer:

Vic sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vic sa...

Tvåan är trist, jag gillar trean bättre.

Johan Mölleborn sa...

Jag var faktiskt lite sugen på att fråga var trean sitter. ;)

Bra pass idag. Känner mig lite hackig i benen fortfarande.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Jag vet att 3:an är bäst. :)

ALLA fyller år idag !

-Skogling

Amir sa...

Tack Johan! Mina pass blir alltid mycket roligare samt proffsigare när proffsen är med!!