Skogscykling igen.

Kunde inte låta bli att sticka ut en sväng i skogen idag. Jag tryckte i lite mer luft i bakdäcket och spände till bakdämparen. Nu kändes hojen mycket kvickare än den gjorde igår. Jag körde de stigarna vi tog igår och skarvade på med en sväng upp till Bruket. Det var upptrampat hela vägen dit och säkert hela vägen till Kallhäll. Vid bruket vände jag och testade några alternativa slingor hem. Det blev en riktigt bra runda som tog ca en och en halv timme att köra i bra fart. Om man vill så är det bara att skarva på med några andra stigar.

Om vädret tillåter så kör vi nog en pannlampsrunda nästa vecka. Bra lampor, bra gubbar, bra tempo och bra mjölksyra. Imorgon får jag åka förbi Alviks Cykel igen. Min frambroms la av så några av backarna blev lite väl spännande. Bilder från dagen:

/Johan

11 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag gör slut med dig.

-Skogling

Markus Lindholm sa...

Fan jag borde också börjar göra något vettigt på dagarna.

Nypan sa...

Jag funderar nästan på att köra ikväll igen. Så mulligt var det.
Hur var det mellan Hummelmora och Görveln?

Tille sa...

hrmphf!

Patrik Skolling Möller sa...

Det är upptrampat överallt. Jag vet. ;)

Johan Mölleborn sa...

Stigarna var lika fina hela vägen till Bruket. Efter löparspåret i Järfälla kan man ta lite olika vägar. Jag körde in i skogen på andra sidan vägen precis vid korsningen. Därifrån kan man trixa sig vidare till stigen som går till Jörveln.

Jag hade gärna hängt med, men jag blev bjuden på spinning med Amir ikväll. Gruppkränkning utlovades.
/J

Johan Andersson sa...

Från bigmollo till skogsmulle i ett nafs.
Jag antar att du är snabbare än skogling i skogen nu när du kör kokosfiber??

Vad är det som händer?? KBCK goes trail!!

Johan Mölleborn sa...

Vi i KBCK kör efter känsla och nykterhet. Just nu är det förbannat skojsigt i skogen. Kokosfibret gör hela skillnaden.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Kul att du fick med dig Nypan ut igen!

Nypan sa...

Ja eller hur Tobbe. och visst är jag ful?! :-)
/N

Unknown sa...

Du har fått smak på skogscyklingen vintertid nu! :)