Dagens cykling.

Vaknade snortrött med lätt huvudvärk. Vi bjöd morsan på middag och vin igår. Gott igår, segt idag. Efter jag lämnat Viktor på dagis och kollat igenom jobbannonserna på Monster somnade jag på soffan en stund. Blev väckt av Ari som ville snacka GPS:er och Italien. Efter det tog jag tag i dagens cykling.

Började med trainern. Värmde upp i 20 minuter sen körde jag en Tabata-omgång. Tappade räkningen nånstans i virrvarret så det blev bara 7 st 20-sekundare. Körde lugnt 5 minuter sen körde jag en omgång till. Den gången fick det räcka med 6. Vet inte varför. Tunnhet kanske? Sen varvade jag ner en stund och klädde om till utekläder. Tempen låg på -1 så det behövdes inte så mycket idag. Inte ens skoöverdrag.


Studsade ut på stigarna och körde iväg mot Gåseborg där jag kollade på utsikten och fotade hojen. Testade lite andra slingor och imponerade på några hundägare med mitt enorma igångdrag. Sen hojade jag ner mot ångbåtsbryggan och ut på isen. Där kunde jag inte hålla mig från att testa den plogade banan för Vikingarännet. Fräste omkring på isen tills jag kom tillbaka till Lövstabadet. Där svängde jag upp i skogen igen och körde en halvtimme till innan jag åkte hem.

Nu ska jag diska och fixa lite så jag slipper få stryk när Linda kommer hem.
/J

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för den Johan. När man själv sitter och ruttnar på jobbet.

Den där banan skall jag testa den 14 februari!

/Toni

Anonym sa...

Mmm, vaknade också när jag såg länken till Vikingarundan. 14:e är ju tre veckor bort, har inte åkt ett skär i år men om jag börjar till helgen borde väl kroppen hinna värka in....

Skojsigt med is!

Bra att du är arbetslös Johan så vi med arbete kan följa dina eskapader istället för att göra nått nyttigt :)

//Axel

Johan Mölleborn sa...

Aha då kanske jag borde gå ner till Lövstabadet med kaffe och Jäger till er?

mattel sa...

köra på isen utan dubb? är du inte klok? :)

låter som en skön dag. just idag vill jag också vara proffs..

Patrik Skolling Möller sa...

Iscykling är kul och platt. Skön dag lät det som. Gåseborg är aldrig fel. :)

Tobbe Arnesson sa...

Meh.

Vic sa...

Men skaffa ett jobb! Vi vill inte läsa om dina vardagsutflykter :-)