2-4-6-8-6-4-2

Har varit trött som en räv hela dan. Vet inte om det beror på att jag skvätte i mig två glas vin igår eller om jag börjar bli less på proffslivet. Ikväll ska jag köra en pannlampsväng med Patrik men innan dess ville jag hinna skända mig på trainern. Efter några timmars jobbsökande och strötittande på datorn gav jag mig några örfilar och hoppade upp på cykeln.

Det fick bli ett härligt 2-4-6-8-6-4-2. Jag körde på belastning strax under den jag kör på 4x4. Det var tydligen lite för lågt idag. Pulsen gick upp strax över tröskeln på de tre första intervallerna sen blev den bara lägre och lägre. På den sista 6:an och 4:an låg pulsen 5 slag under de första intervallerna. Vet inte om det betyder att jag börjar bli trött i kroppen av träningen eller om det är för att jag är bäst i världen. Nån som har en aning?


Dagens film, A sunday i hell. De Vlaemincks klassiska polisonger och Merckx tjurskalle i en episk batalj. Härligt som en skolbal. Nu ska jag äta lite, duscha och sen gå och hämta Viktor på dagis. Sen fixa pannlampan inför kvällens mysrunda i skogen.
/J

10 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Skolling Möller sa...

Spännande läsning! ;)

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Jag är ju en spännande kille så jag förstår känslan Patrik. :)

mattel sa...

spännande i skogen ikväll om du fixar pannlampan strax innan. turboladdning? :)

hade inte du vilovecka?

Patrik Skolling Möller sa...

Lövsta blir en nagelbitare. Det blir ett styrelseuppdrag. :)

Johan Mölleborn sa...

Pannlampan är fixad. Den lyser och sitter fint på hjälmen nu. :)

Styrelsemöte i skogen. Fan vad nice det kommer bli.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Gubbar på rad som flåsar. ;)

Anonym sa...

Din trainer tappar effekt när den blir varm, där har du svaret!

Johan Mölleborn sa...

Det kan vara så, men den tappar ingenting när jag kör 4x4 eller långa tröskelintervaller. Jag får testa om imorgon om den tappar eller inte. Irriterande i så fall.

Jag får helt enkelt köpa en wattmätare. En Powertap skulle vara fint. Synd bara att de är så dyra.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Att glo på cykelfilm och köra trainer verkar ju faktiskt som en bra idé. Hoppas nästa vinter håller sig runt -5°C så jag slipper skaffa trainer. ;D