Spinning med kändis-Amir.

Blev bjuden på spinning med Amir på Friskis & Svettis idag. Just namnet Friskis & Svettis stämmer rätt bra med hur det var idag. Jösses vad svettigt det är med spinning! Höll på att rinna bort till slut. Det är lite synd för man orkar inte klämma ut de sista watten ur benen när det är så varmt. Amir har fått till sitt pass bra nu och leder gruppen fint. Det var samma låtar som förra gången, och precis som sist försvann jag bort i endorfinruset i pling plong-låten. Innan vi skulle sticka fick jag se senaste numret av Cykla där Amir var på omslaget. Snyggt. Klicka på länken och bläddra till sidan 14-15 för inspirerande läsning.


En annan grej som ni säkert har tänkt på. Det blir ju lite tossigt med min invägning på söndag eftersom jag kör Oetzin på lördan. Vikten blir lite skum dan efter en sån runda. Därför tar jag invägningen imorgon istället. Nu slipper ni oroa er för att det ska bli fel. Bra va!

Tack för idag. Nu ska jag sova. Imorgon blir det rodelträning i soffan.
/Johan

9 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Mycket imponerande av honom. Kul att läkaren var den som ordinerade cyklingen. Det visar ju att det vi håller på med inte bara är kul och bra för kondisen utan så mycket mer.

Amir sa...

Tack Johan M. för att du var med på passet ikväll. Stämningen höjdes till topp och det blev så mycket roligare att leda passet. Du får göra om det!!

Tack Johan A. för ditt inlägg. Känner mig riktigt stolt att cyklat med sådana duktiga och härliga människor som ni är!

Nypan sa...

Amir är ju både en hyvens prick, och en stark rackare på hojen.
Liten värld. Han bor ju granne med mina äldsta barns mamma, på samma gata som din kusin ( ? ) bodde en gång.
/N

Anonym sa...

Vad gjorde Du för att stämningen skulle gå i topp Johan, hissade Du flaggan?

Och bra där med invigningen, jag trodde faktiskt att Du skulle klanta till det. ;-)

Johan Mölleborn sa...

Jag gjorde inte mycket för att höja stämningen, såg nog mest trött och svettig ut. Det var fullt i lokalen och många har kört där länge.

Det ska bli riktigt kul att se hur det går för Amir i paralandslaget! Med hans envishet kan det gå riktigt bra.
/J

Niklas Källström sa...

Ett bra nummmer av Cykla, lästes på lunchen idag. Rodelträning i soffan är inte fel det heller ;)

//Niklas

Unknown sa...

Ja men hur blev det med invägningen egentligen?

Johan Mölleborn sa...

Jo Oscar, jag vägde 67,6 i fredags och 68,5 idag. Kroppen blir verkligen festlig av cykling.
/J

Unknown sa...

Mysigt! =)
Jag har nog gått ned en del av all Öl i Belgien tror jag, minus ett hål på skärpet =D
Du får dricka mer öl tror jag