Run Mollo, run!

Körde just 3 gånger 20 minuter på syratröskeln. Till sällskap hade jag Forrest Gump. En riktigt bra film som passade prima till trainercykling. Höll fint tryck och puls på alla intervallerna och fick sköna endorfinrysningar på slutet. Om jag inte hade en vit period skulle jag ta en öl nu, för det är jag värd.


Innan cyklingen var vi ute och gick 1,5 timmar med Viktor på Snow Racer bakom. Kollade också läget med vintercykeln, där var bakdäcket platt. Får fixa det imorgon. Jag och Viktor får ta en sväng in till Alviks Cykel och köpa nya däck. De börjar bli lite ledsna de jag har.

/J

4 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Imponerande att du går på solarium för att hålla cykelbrännan.

Forrest Gump är en av de bästa filmer jag har sett så ska man göra något så trist som trainer är det ju lika bra att ha en bra film.

Se till att fixa till vinterstighojen nu och ta med dig fettot skogling till Hellas så ska de håriga gorillorna visa roliga och hårda stigar.

Patrik Skolling Möller sa...

Verkar som om du, mattel och jag hade samtidiga trainerövningar ?

Varför har du skokräm på underarmarna ?

-Skogling

Tille sa...

Och jag. Jag körde också intervaller, men jag orkar inte blogga om det.

btw mollo: Dexter säsong bytes mot plånbok och recoverypulver

mattel sa...

3x20 på 90% alltså? mygod.. det låter JÄTTEjobbigt.

jag kollade på "framom främsta linjen" medans mina distansintervaller kördes. två timmar andra världskriget på svenskfinska.

johan a: om trainer är trist tar du i för lite.. ;)