Dagens nakenbild.

Började dagen med en timmes promenad för att vakna. Efter gårdagens bonkfestival kändes det rätt skönt att komma ut i skogen och få lite frisk luft. Kom på att jag faktiskt bara drack 1 liter vatten på de 5 timmarna jag var ute igår. Inte så konstigt att det bara slog av till slut.


Idag tänkte jag köra ett vanligt 4x4-pass men redan efter två minuter på första intervallen tog det emot för mycket. Benen var inte alls sugna på det trycket idag. Det fick istället bli en timme blandade igångdrag och 1-minutsintervaller. På hög puls tog det emot men när jag låg runt 80% så kändes det väldigt bra. Så jag tog tillfället i akt och brände lite fett istället.Snart ska jag gå och hämta Viktor på dagis. Sen ska jag klura på vad det blir till middag, och framför allt, vad det blir för vin till. Eller om jag ska fortsätta min vita period ett tag till. Vad tycker ni? Ska jag, eller ska jag inte dricka vin ikväll? Det blir så mycket frågor när man har tid att tänka. Mulligt med fredag i alla fall.
/J

16 kommentarer:

Vic sa...

VIN!

Bjorre sa...

Jag blir orolig när du är ensam hemma nykter med dina tankar ;)

+1 på vinet

Johan Mölleborn sa...

Ni är riktiga kompisar ni. Vinet leder stort. Får se hur det ligger till när jag kommer hem från dagis.
/J

mattel sa...

handla innan dagis och passa på att skojmula vicke lite på vägen hem. :) hur kul tycker barn det är att handla egentligen (och hur kul är det för föräldrar att handla med barn som inte vill handla?)?

sen är det nog dags för vin va? det är ju fredag trots allt.

Markus Lindholm sa...

en amarone, bara för att den var så jäkla dålig, enligt någon bloggare. Om det står på internet så är det sant

Unknown sa...

Vinn med Vin. En vin(n)-vinn-situation alltså. Lite dålig vits men ändå :)

Tobbe Arnesson sa...

Fullt allvarligt tycker jag du ska skippa vinet och fullfölja din vita period.

Johan Mölleborn sa...

Jag börjar se en trend i röstningen. :)

Mattel, Linda handlar. Jag och Viktor ska bara köpa godis för hemresan.
/J

mattel sa...

visstfan.. du är ju sambo! :D

perfa, då kan du ju busa med viktor i snön istället..

Patrik Skolling Möller sa...

+ 1 på Tobbe.

Jonas sa...

Det enda som var värre än Amaronen var tydligen den vedervärdiga Ripasson, så jag tycker att en Monti Garbi borde sitta som en fläskläpp ikväll.

Johan Mölleborn sa...

Det blir en skvätt vin. Linda sms:ade just och sa att hon var vinsugen.

Det ska bli härligt nu efter ett sånt långt uppehåll.

Nu är ju bara frågan vad det blir...
/J

Markus Lindholm sa...

Han gillade inte bra whisky heller. Jag tror den stackarn helt saknade både stil och smak.

Anonym sa...

Fan vad billig Du är för att dra besökare till bloggen.

Men Du såg rätt kåt ut på bilden.

Unknown sa...

klart du ska vara nykter, det är jag alltid i januari bra för kroppen efter all jul mat och öl

Johan Mölleborn sa...

Tack för tipset Jonas och Anna, lite för sent bara. :)
/J