Fetmabloggen.

Råkade ställa mig på vågen igår. Höll på att ramla baklänges när den stannade på 71 kilo. Min kropp älskar verkligen att lägga på sig fett. Som vanligt så måste jag ta krafttag mot detta och sätta upp ett mål. Så mina vänner, mitt nya mål är att gå ner 5 kilo tills jag åker till Aktivitus i slutet av februari. Jag tänkte köra en invägning på bloggen varje söndag så ni ser att jag inte slappar. Det blir en härlig pralin att suga på.

Imorse gick jag därför upp lite tidigare och tog en snabb promenad innan frukosten. Efter 45 minuter var jag hemma igen för att köra lite magövningar och stretcha. Innan jag fick sparken från jobbet gjorde jag sånt här dagligen i och med pendlingen. Men nu som halvfet arbetslös måste man anstränga sig lite till.


/Johan

14 kommentarer:

Tobbe Arnesson sa...

Grattis till dig som bara är halvfet, min våg stod på 101,9 i morse...

mattel sa...

min våg visade 81kg.

skönt med morgonpromenad, vaknar till ordentligt. som jag skrev på ett forum, lägg in lite utfall när du är varm så är det ännu roligare. :)

Tille sa...

min våg visade också 81 kg. I somras vägde jag 74 som lägst.

Nån borde verkligen göra något!

Johan Mölleborn sa...

Det är sjukt att vikten ska fara upp och ner så mycket. Tror det är långcyklingarna som gör att kroppen lagrar på fett så fort man får i sig för mycket. Plus all vin och öl. :)

Utfall ska jag testa imorgon.
/J

kallegunnar sa...

schyst du väger ju lika mkt som jag gör
fast har en minnesbild att du är lite kortare :).....

kör hårt!!!!

Johan Mölleborn sa...

Det stämmer bra det Calle. Jag är en liten skrutt på 170 cm. 175 om jag står på tå. :)

Anonym sa...

Har ni problem med vikten grabbar? Min vikt håller sig på en hög, jämn nivå hela tiden.....

Kör hårt Johan! Fem Pannor fixar Du lätt.

Anonym sa...

Du som är en så jäkla duktig kille ..lägg ut en fråga om et inte finns någon som kan tipsa dig om ett jobb..

Randonörd sa...

Hej Tjockis !
Du är inte ensam.
Jag har gått upp 8kg sedan LEL.
Det tyder på ett sunt leverne.

innan italien skall 10kg bort, -jag börjar bli lite stressad...

Randonörd sa...

Att man lägger på sig snabbt tyder väl på bra förbränning +++(effektiv).

Anorektiska räkor är bara ineffektiva

Vito sa...

Mulligmolle nam nam.
Med tanke på dina extremlånga rundor emellanåt är väl lite underhudsfett bara gott att ha. Om du ska till Activus i feb och har tid över efter test,ta med dig hojen och pyjamas så kan vi cykla och sen vinböga i soffan hos mig :)

/vito

Johan Mölleborn sa...

Det låter som en strålande plan Vito. :)

Ingemar O sa...

utan jobb
ska inte en gubbe som du kränka lite som cykelbud?????

Patrik Skolling Möller sa...

Jag undrade just om det var du som satt bredvid i bilen igår eller om det var en amerikansk drive thru-tjockis. :)

Jag väger 75. Fast jag är 2 ½ meter hög.

-Skogling