Lördag, vila, vin.

Tog det faktiskt lite lugnt med vinet igår. 1 glas till middan och en öl till tv:n var allt det blev. Vinet var lite trist. The King brukar vara ett bra kött-vin, men igår smakade det mest blommor och jordgubb. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig. En Cabernet ska det vara lite mer fräs i än så. För att överleva Lets Dance knäppte jag en St Bernadus abt 12. Den sitter alltid där den ska.

Idag startade jag dagen med 1 timme återhämtning på trainern innan frukost. Pulsen låg på 70% och på dvd:n rullade Austin Powers, International man of mystery. Så skönt barnslig kiss och bajshumor. En perfekt start på dagen alltså.


Ett lugnt pass som återhämtning är verkligen prima om man har tid och ork för det. Om ni inte har testat innan så borde ni göra det. Kör det innan frukost också så blir ni lite smalare på kuppen. Imorgon är det invägning. Utan att avslöja nåt så kan jag meddela att det ser bra ut.

Så där, nu ska jag slänga in familjen i duschen och sen ska vi iväg och fixa en massa grejer. Kvällen avslutas med middag hos Lindas föräldrar, jag kör. Tror jag..

/Johan

9 kommentarer:

Nypan sa...

Austin Powers är kalas på riktigt!
Det kanske är det man ska titta på vid nåt återhämtningspass på trainern. Och hade man motivation, skull man börja fler dagar på trainern. Till och med vardagar innan man hojar till jobbet. Men då skulle man säkert bli smal, och det passar inte min personlighet tror jag.
/N

Tille sa...

Great minds think alike!

Jag har precis kört ett liknande pass fast med några maxspurter inslängda för att inte dö av tristess. Ovanligt segt idag, det var nog för länge sedan jag körde innan frukost. Eller för att jag inte hade Austin med mig.

Johan Mölleborn sa...

Det blir segare med trainercykling innan frukost än riktig cykling. Man får liksom för mycket tid att tänka och man har inget mål förutom tiden. Austin gjorde det mycket roligare.
Shall we shag now or shall we shag later?
/J

Markus Lindholm sa...

en abt 12 75a räknas liksom inte som en öl riktigt :) För jag antar att du inte har några fjolliga 33or

Patrik Skolling Möller sa...

Duttig pånke. :)

Själv drack jag en klunk mousserande igår. Det var inget gott alls.

Idag orkade jag bara cykla trainer i 45 min. Intervallerna gjorde så jag ramlade av sedan.

-Skogling

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hur gick det i duschen?

Johan Mölleborn sa...

Det gick bra. Vi lyckades till och med tvätta håret på Viktor. Jag var duktig och höll mig till Cola och vatten igår.
/J

Tobbe Arnesson sa...

Efter "The King" borde du tagit en burk Kung?