Slaktförsök på trainern.

Efter 1 månad hemma så har jag tröttnat på mig själv. Idag tänkte jag göra lidandet kort och helt enkelt ta livet av mig. Efter uppvärmning körde jag 20 minuter på tröskeln för möra upp benen, nervarvning i 10 minuter. Sen dammade jag av 3 Tabata-intervaller med 6 minuters mellanrum. Alltså en Tabata per 10 minuter. Efter det varvade jag ner 15 minuter och kollade mig själv i spegeln. Samma jävla gubbe. Fortfarande vid liv. Nya tag imorgon.

Dagens film var Plutonen. Precis när Elias blir jagad och skjuten av Vietnameserna var jag klar med passet. Kände mig nästan som honom, lika skändad och död, men jag hade bar överkropp så jag var snäppet coolare. Nu snöar det satan ute så det var tur att jag ställde in långturen idag. I och för sig hade det säkert varit kul för er att läsa om hur jag körde vilse i snöstormen men jag tror jag hoppar det så länge.

/Johan

14 kommentarer:

Velonavia sa...

Bättre lycka nästa gång. Med slaktförsöket alltså;-)

Markus Lindholm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Markus Lindholm sa...

Har du tappat bort slaktmasken?

Jag försökte också ta livet av mig på trainer igår, det gick ju si sådär.

Johan Mölleborn sa...

Shit vilket trötthetskoma som slog till 20 minuter efter passet. Jag kanske lyckades ändå?
Det får bli bilen till Viktors dagis. Pallar inte gå dit.
/J

mattel sa...

amagaad.. körde du x8 på tabatan eller skar du ner till x6 som vi pratade om?

jag tänkte köra samma kit som förra veckan. dubbel tabata. jag har inte riktigt lika mycket tid.. eller ork. :)

Johan Mölleborn sa...

Jag körde hela 8:or. Gnydde som en liten flicka på slutet. Du måste testa, det var jätteskoj.
/J

Anonym sa...

Hmm, detta med slakt får mig att tänka på...slaktvikt

"slaktvikt, slaktutbyte, vikten hos den del av en djurkropp som återstår efter att hud, inälvor, huvud, underben m.m. tagits bort. För nötkreatur är slaktvikten upp till 50 % av den levande vikten, för svin ca 75 %"

Nu är du inget nötkreatur (?) men med den här modellen för beräkning av vikt blir du plöstligt inte alls så fet som du tidigare utgett dig för :) Utan huvud dessutom....

//Axel

Johan Mölleborn sa...

Slaktvikt alltså. Jag har nog slaktviktsprocent som en räv just nu.
/J

Unknown sa...

Nä nu får du skärpa dig, du ser ju nästan snygg ut. Mer fulgubbe om jag får be

Tobbe Arnesson sa...

Värsta trainerbloggen!

Johan Mölleborn sa...

Oskar, fulgubbe är en livsstil. Man har det i blodet.

Tobbe, jo mycket trainer nu. Hade tänkt köra mer ute men så snöade det 10 cm till igår.
/J

Magnus Olander sa...

Fan vad du kör hårt nu för tiden - inspirerande! Ska bli intressant att se hur grym du är i vår/sommar. Vad tycker du själv, blir det bästa året?
Jag saknar dock testet med alkohol... Kolla vad du kan prestera för hastighet i 4x4 min, med en Duvel och en flaska rött innanför västen :-)

Micke Björnfot sa...

Pröva något nytt och spännande, andas bara ibland.

S. Persson sa...

Helt Sjukt ! Såg en dokumentär på tv om OCD, (obsessive compulsive disorder) folk med tvångssyndrom.
Då förstod jag !!!!!!!!!

Dricka vin kan hjälpa !!!! NÄR???