Samma som vanligt. Ful gubbe på träningscykeln.

Hejsan. Idag hoppade jag upp på trainern och gosade till med ett 30/60-pass. Uppvärmning 10 minuter, sen 20 minuter på tröskeln, sen 40 minuter 30-sekundersspurtar med 1 minut vila mellan, sen 10 minuter nervarvning. Nu luktar jag stekt bacon och känner mig härligt skändad.


Kände mig lite seg i kroppen igår så jag tog en vilodag. Passade på att glo lite extra på nätet och lyckades övertala både Jonas och Tillmann att hänga med till Nove Colli. Ho ho så roligt vi kommer få.

Har ni lyckats lura nån att göra nåt tossigt idag?

/J

4 kommentarer:

guran sa...

Hej,
Jag är bara nyfiken, när du skriver att du kör på tröskel är det mjölksyratröskeln som menas eller?

Johan Andersson sa...

Jag lurade mig själv till att bli full för 4:e dagen i rad.

vito sa...

Du ser rejält skändad ut :) :)
Fasiken vilka trainerpass du bränner av baby !

/vito

Johan Mölleborn sa...

Guran, japp det är mjölksyratröskeln jag menar.

Johan, lyllo dig.

Vito, jag skyller på Mattias.
/J