Vad hände i år då?

Oj då var det dags för det här inlägget igen. Det här året kändes lite kämpigt faktiskt. Jag hade ett enda mål och det var 1001 Miglia. Jag har känt mig pressad på tid hela tiden och har haft svårt att få ihop de rundorna som jag behövde. Det som har räddat mig har varit innecyklingen. Tidigare har jag kunnat dryga ut tiden och milen med pendlingscykling men det har jag bara kört sporadiskt pga hämtning och lämning på dagis och skola. Vårvädret och min krånglande hälsena gjorde det inte lättare direkt. När jag gick igenom bloggen så insåg jag att jag lever 70% av mitt cykelliv inomhus på Monarken.

Men nu har jag gnällt nog. Året har bjudit på en hel del kul grejer också. Vi började ganska tidigt med en skön Roslagsrunda med några riktiga starkingar. Det var också på den rundan som Markus ramlade och bröt nyckelbenet. Hård som han är så hängde han med de sista 3 milen utan att gnälla men fick sen fortsätta vintern inomhus. Min vinter fortsatte också inomhus men bara för att jag är bekväm. När det väl gick att cykla ute så fick jag ny energi. Lilla Mälaren blev favoritrundan. Den körde jag inte mindre 8 gånger. Några gånger med sällskap och några själv. Tack vare skitvädret och min tunnhet så strök jag de flesta breveterna. Det blev faktiskt bara två breveter under året. Tumbas 30-milare och Örebros 100-milare.

Det hände lite annat också. Den legendariska Mälaren runt med fika i Munktorp, en snabbrunda med Contigänget, några Gotlandsrundor, en Sälenrunda, jag började blogga på Kadens, vi körde Tonis Duvelrunda, Runekakan lades ner, jag testade att äta bajs, lekte storbloggare på Bike Expo och till sist årets pièce de résistance, 1001 Miglia Italia. Vilken otrolig resa det blev. Bilen skar ihop på vägen ner och vi cyklade loppet i årets värsta värmebölja. Över 40 grader på dagarna och 30 på nätterna. När jag kom hem så friade jag till Linda. Och på den vägen är det nu. Nästa år ser ut att bli ett riktigt bra år. Men mer om det senare.

Hetaste klubben i stan.

Pastaparty innan Miglian.

Fest i Bolsena.

Målgång efter 160 mil i stekande sol.

Recovery!

På väg mot Munsö med Amir.

Innepinne.

Vilken tomte.

Cykelservice med stil.

GULASCH!!

Prima efter 100 mil.

Ett paket till Määttä.

Finfika.

Planeringsmöte.

På väg mot Vansbro. 

Kvällsrunda i nya Migliatröjan.

God jul önskar tomten i Hässelby!

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Snyft.. Vackert...

Markus Lindholm sa...

Härligt! Nästa år blir ännu bättre!

Fikasvettot sa...

Skönt att du valde bilder mestadels från de 30%:en utecykling

Nypan sa...

Jag minns en väldigt regnig 20 miare och ett överjävligt varmt italien. Resten har jag nog glömt. Fast delar från 100 milaren minns jag nog också som rätt OK nu i efterhand.

Bjorre sa...

Jag minns bara pirajor, sen blev det suddigt.

Johan Mölleborn sa...

Bjorre, det kan ha varit en av de bättre kvällarna i år. Hoppas på fortsättning.