Äntligen fredag, vintips!

Det var ju så trevligt att med vintipset förra veckan så jag fortsätter med ett till idag. Men den här gången nöjer jag mig med en, Le Tense Sassella. Den här lilla pralinen rasslade snabbt upp på min topplista. Om ni gillar tighta och snärtiga viner från norra Italien så kommer ni älska det här. Vinet kommer från Valtellina, alltså området kring Bormio och de härliga bergspassen Stelvio, Gavia och har man det i tankarna så blir allt så mycket bättre. Seså spring iväg och köp nu.


Trevlig fredag förresten!
/Johan

Kommentarer

Jonas sa…
Vad har hänt med Mediterra? Slut?
Slut på bolaget? Oh no!!
Har hållit i vinet vid ett par tillfällen, men tror inte att jag smakat det.
I Farsta endast 11 flaskor kvar, bäst jag skyndar.
Niklas, du som gillar Fontanafreddas Nebbiolo borde gilla den här. Spring iväg till bolaget nu!
Edvard sa…
Tror det får bli Ridge Lytton Springs 2010 ikväll. Lite härligt okomplicerad fruktbomb..
Mulligt! Snygg etikett också.
Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tack, helt vanliga iittala. Riktigt goda att dricka ur, även om jag föredrar kristall, tex Kosta Boda Chateau.
/J
Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Den höll vad du möjligen lovade, den nordligaste av Nebbiolor. Spänstlig, för att inte säga mullig.
Härligt! Jag glömde skriva att den ser förvånansvärt tunn ut när man häller upp den.
/J