120 dagar kvar...

Hade lite tid över på jobbet och råkade klicka in på Mallorca 312´s sida. Det är tydligen bara 120 dagar kvar till start. Imorgon 119 och i övermorgon 118, ja ni förstår. Nu gäller det verkligen att lägga på en rem med träningen. Jag vill ju inte bli avhängd och kränkt redan innan Puig Major. Utecyklingen har jag nästan strukit nu under vintern. Jag varken hinner eller orkar. Och eftersom jag inte cykelpendlar så får jag inga gratismil heller. När jag kollade igenom Funbeat så bekräftades det som jag misstänkte, jag lever mitt cykelliv inomhus på vintrarna. I år har jag än så länge suttit på Monarken 102 timmar fördelat på 133 gånger. 

Den totala träningstiden i år kommer hamna på strax under 500 timmar. Då är ca 450 av det cykeltimmar. Hur många träningstimmar kan jag klämma av innan Mallorca om man räknar från den 1:a januari? 100? 200? För några år sen lyckades jag skrapa ihop 1000 mil innan 1:a juli. Det lär inte hända i år. Men jag kanske skulle försöka ha nåt annat mål, tex 150 timmar träning innan Mallis. Vi får se vad jag lovar på nyårsafton. Ikväll körde jag i alla fall ett bra monarkpass. Jag var trött och seg innan men det löste sig rätt bra ändå. Säkert lite av peppen att det bara är 120 dagar kvar. 


3 kommentarer:

Thomas sa...

Dom första 15 milen ser kul, men sen är det bara transportsträcka kvar till mål ?

Johan Andersson sa...

Det där med att ha fritidsintressen ändras ju rätt drastiskt med familj och speciellt barn. Tur att du ändå har en Monark som du kan gneta på. däremot så lär du ju behöva riktiga mil i benen oxå...

Johan Mölleborn sa...

Johan, jo det är tur. Men det kräver också att man har nåt mål som kittlar nästa år. Annars är det nog rätt lätt att skita i det. Jag kämpar väl på så gott jag kan.

Thomas, jag tror nog den där transportsträckan kan bjuda på lite motstånd ändå. ;)
/J