Nånting hade dött.

Oh crap. Jag skulle just packa väskan för en lunchTabata imorgon. De skorna jag hade på tretimmars-spinningen i lördags luktade så sjukt äckligt så jag var tvungen att dränka dom i klorin. Hoppas det tog bort det som hade dött i skorna. Nu står de och torkar hallen medan jag hoppar upp på Monarken och kör mig vimmelkantig. Rapport om både det ena och det andra kommer senare. Kanske.

5 kommentarer:

Fikasvettot sa...

Haha! Jag hade just konstaterat att det dött en blöt hund i mina skor och började fundera på om napalm eller exorcsim var lösningen.

Ser fram emot rapporten.

Anonym sa...

1/3 ättika, 2/3 vatten

dränk

ha på bakpulver

Johan Mölleborn sa...

Klorin verkar faktiskt funka. Ska testa ättika nästa gång.

Markus sa...

Icke utspädd Klorin? Bleker inte det färgen? Om man nu bryr sig om det...

Johan Mölleborn sa...

Det funkade över förväntan. Luktade badhus när jag körde tabata sist.