Fultomtens egna tåg.

Det var nära att jag strök dagens pass. Var så sjukt trött så jag slocknade på soffan efter maten. Två luciatåg med ungarna och mycket på jobbet. Plus att jag fortfarande har grym träningsvärk från gymmet. Men sen kom jag att tänka på nåt som IronMange skrev på fejsbuck:
"Om du bara jobbade de dagarna som du känner dig på topp, så skulle du inte få mycket gjort. "
Passet var väl inget som det kommer skrivas dikter om men det blev gjort i alla fall. Nu ska jag somna på soffan med ett glas vin i näven. Pepp!

3 kommentarer:

Hopyard sa...

du ser ut som en rutten stubbe på det kortet.

Edvard sa...

Seså.. Beställ några flaskor http://www.systembolaget.se/90528 så ska du se att det känns bättre sen!

/Edvard

Johan Mölleborn sa...

Hopyard, tack. Sånt värmer. :D

Edvard, den såg god ut. Ska kika närmare på den.