Dagens gymnastik.

Jag har nästan gett upp det där med distanspass på helgerna. Det finns inte tid till det just nu. Förhoppningsviss lugnar det ner sig efter jul och nyår. Hur som helst. Jag lyckades klämma av en timme på Moanern i alla fall. Värmde upp och körde 40 minuter på 270 watt och lät tankarna glida iväg till sol och värme. Efter det gjorde jag ett försök på plankan men fick ge mig efter 4 minuter för att axlarna (!) gjorde för ont. Sen körde jag 40 reps med maghjulet och avslutade med 40 armhävningar för att det är så himla skoj. Det var ett år sen jag körde armhävningar sist så det lär ju kännas fint imorgon. Har redan fått lite likstelhet på vänster sida.


Livet på en pinne.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vi kollar här ditt lilla jöns! #näthat

Hopyard sa...

var inte du svårt sjuk??

Johan Mölleborn sa...

Jag är nog på bättringsvägen. Det kändes rätt ok idag.

Nypan sa...

"Ge mig en kvart om dagen- och jag ska ge dig en ny stark kropp" så sa Arne Tammer på stenålden när jag var ung. Var tog det fina gamla idealet vägen?

Bjorre sa...

Härligt att du är på benen igen.


Nypan: De där kvartarna har ju hållt dig ung, så det ligger nog nån sanning i det...