Bloggtävlingen avgjord!!

Oj oj oj vilken rysare. Nu har vi just haft dragning på bloggtävlingen som jag hade för nån vecka sen. Det har varit ett otroligt tryck med mail och brev och smicker och sms och fax och allt möjligt. Men ikväll så kan jag äntligen kora vinnaren. Ett stort grattis till BIGMOLLO!!

Vi får se om det blir nån mer tävling innan jul. Det har varit så jävla mycket jobb och slit med den här. Asså jag vet inte om jag pallar mer. Nu ska jag ringa järnet med min nya telefon ba! Weehooo!!

Helt ärligt lottat. 

9 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Stort grattis! :)

Mikael Kippilä sa...

Härligt, synd att jag inte vann!
Du förtjänar den här vinsten :)

Helena sa...

Haha! Grämer mig att jag missade att vara med. Men grattis till dig, det är du värd;)

Hasse sa...

Grattis! Jag vet precis hur det känns. ;)

Johan Mölleborn sa...

Tack alla. Jag är såå glad.

Ha ha eller hur Hasse. :D

Nypan sa...

Det luktar uppgjort lång väg. SKANDAL!

Katja sa...

Det är du och Lasse Kronér Mollo!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elna Dahlstrand sa...

Älska att titta in här och få sig ett välbehövligt asgarv. Tack för finfin underhållning!