Slutet är nära. Hur firar ni?

Jag måste erkänna att jag slarvade bort den sista kvällen innan hela jorden och allt som bor på den utplånas. Jag kom hem sent efter julklappsstress och jobb. Sen åt jag ett lass pannkakor och somnade på soffan. Jag vet inte vad det är med pannkakor men jag somnar alltid när jag äter det till middag. Vet inte varför. Jag kanske är överkänslig mot pannkakor, eller intollerant? Hur som helst så slarvade jag bort den här kvällen med att sova. Ingen träning eller vin alltså. Så imorgon innan lunch blir det en extra hårdkokt Tabata och sen plankan tills jag storknar. Nu håller jag tummarna att världen inte går under innan dess. Hur firar ni själva?


10 kommentarer:

Hopyard sa...

Im still here, Firade igår, helt i onödan med stor julöl från belgien, N ice Chouffe hette den

Helena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helena sa...

Jag firade med att äta julbord tills jag fick ont i magen, tänkte att jag skulle ändå dö i morgon (läs idag), hoppade även träningen. Fatta förvåningen när jag vaknade upp i morse och insåg att jag var vid liv, dessutom hungirg.

Mazze sa...

Äsch!
Jag skiter iet!
Kör istället form sprints tills jag dör... Hehehe!!!

Johan Mölleborn sa...

Varför händer det inget? Klockan är ju långt efter lunch nu!

mattel sa...

jag är svårt besviken. tur att det är några dagar kvar så jag hinner köpa julklappar..

Nypan sa...

Jag firar med plankan både före, efter och under middagen.

Thomas sa...

Det här med plankan borde du förklara närmare, varför du gör den till exempel ?

bo sa...

jag firade med 2 tim spinning, puben med ett antal Leffe och sedan hem och "inversa plankan" utan muskelspänning....

Johan Mölleborn sa...

Jag ska testa den där uppochner-plankan idag. Men först ska det städas klart i huset.