Städlördag med intervaller och hej Bo!

Igår firade jag och Linda 10 år tillsammans. Som den stora romantiker jag är så fick hon ett plättjärn och en knippe blommor av mig. Idag har vi städat hela dan och till slut fick jag tid till lite kvalitetstid i cykelrummet. Passet gick helt ok trots seg gubbkropp. Jag har varit extremt trött i kroppen den senaste veckan. Antagligen för att jag har kört igång med styrketräningen och allt stök inför jul, både på jobbet och privat.

Bo, nu ramlade polletten ner. Fantastiskt att det ska ta en vecka att komma fram till en sån sak. Men nu vet jag vem du är i alla fall. Hoppas det blir fler spinningar i vinter.

Mitt lilla krypin. 
Amir, tröjan var jätteskön. Den passade perfekt i storlek.
/J

1 kommentar:

Hopyard sa...

Själv snodde jag en gran,, Det var också svettigt

God jul