Annandags-tjugor..

Rätt nöjd med att ha hunnit städa, diska, joxa, fixa och träna innan vi ska sticka iväg till Lindas föräldrar på annandagsmiddag. Jag nog skulle nog göra bäst i att avstå mat resten av 2012 men jag får offra mig för familjen. Sen brukar det alltid bjudas på god mat och dricka där så det vore ju tossigt att tacka nej till det.
Passet gick väl som väntat. Två gånger tjugo minuter på tvåhundrasjuttio watt (siffror uppfattas som mindre nördiga om man skriver de med bokstäver) kändes alldeles lagom. Varken bra eller dåligt. Mest lagom. Mellanmjölk. Jag får snäppa upp mig efter nyår. Just nu känns det som att träningen går på tomgång. Har varit ganska trött och seg sen den där matförgiftningen. Men energin kommer nog tillbaks snart.
Nä nu måste jag duscha om jag ska hinna äta och dricka mig rekordtjock innan året är slut. Mors!

4 kommentarer:

Nypan sa...

Dom där passen är sådär på gränsen till att man gillar dom.
Det nya år 2013 är annars att man skriver sina wattsiffor på latin.
CCLXX tex.
God fortsättning på julhelgen förresten.

Thomas sa...

Jag prövade köra ute idag, gick sisådär. Håll dig inne om du kan !

Thomas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johan Mölleborn sa...

Ute känns ju helt ute nu för tiden. Jag kör inne, för det är så inne...
Tack detsamma nypan!