Smaka på den här gubbjävel.

Skulle köra ett 4x4-pass efter jobbet idag men stumnade redan på första intervallen. Benen skrek och kärvade redan efter nån minut på 320 watt och jag fick bryta efter bara 3 minuter trots att jag hade värmt upp ordentligt.

"Han är slut, nu ska han få så han tiger" tänkte jag. Ni vet, så som man tänker när en polare ser trött ut på en runda. Min nya Tabata-app kränkte hårt och effektivt. Nu mår jag jättekonstigt. Magen känns upp och ner, benen står åt alla håll och hjärtat och lungorna är i bitar. Monarken är bra härlig!En helt annan grej, jag har beställt Tim Krabbes The rider. Idag kom paketet och jag såg verkligen fram emot att läsa den ikväll. Men nån analfabetisk jävel på Adlibris lager hade packat ner en riddarbok istället. The serpent warrior saga. Vad är det för dårar som läser riddarsagor egentligen? Folk är bra konstiga.

/J

10 kommentarer:

Tille sa...

Haha, läskunnighet bör ligga högt på listan av kriterier hos Adlibris.
Är det panik kan du låna mitt exemplar. :-)

Fikasvettot sa...

Har du provat Tabata-musik? Kan du se vad som står på en telefon-app tar du inte i tillräckligt. ;)

mattel sa...

tabataapp.. sweet!

jag höll också på att dö i garaget idag, genomförde skiten men det killar i bröstet.

Tobbe Arnesson sa...

Är boken bra?

Ankan sa...

Boken e jvlit bra.

Rippa sa...

Testa ett par tabataintervaller i riddarrustning får du se om han inte var rätt ute ändå, den där Adlibrissnubben.

Johan Mölleborn sa...

Hmm lite tabata-tonerspel alltså. Det kanske kan bli nästa stora grej.
Snart borde boken komma, tycker jag..

STIZZE sa...

Den boken verkar spännande, jag läste ett par reviews som visserligen var gamla men. Du får köra en bokrecension på bloggen sen så kanske man själv också plockar upp den!

Just nu sitter jag klistrad i "The MOuntain Biker's Training Bible" av Joe Friel, det är en fakta bok, eller vad Joe Friel kallar fakta angående träning.. Så lite annorlunda upplägg, men minst lika spännande! :)

Johan Mölleborn sa...

Det ska jag absolut göra. Det är en klassiker. Läser just nu Marcus Ljungqvists bok. Den är ganska lättläst, men intressant. Kan rekommendera Lance´s war. Den är riktigt bra.

Joe Friels har jag också plöjt igenom. Det finns en del bra grejer i den. Bra bok att ha som grund.
/J

patrik sa...

tabataapp. nu finns det äntligen en anledning att köpa en iphone.