42

Varning för intressechock.
När man inte orkar träna på riktigt så kan man ju alltid ägna sig åt att räkna timmar i Funbeat. Inga överraskningar där direkt men det var ändå lite kul att se att jag har använt Monarken 42 timmar sen jag köpte den i våras och att jag har ökat effekten på intervallerna. Från 300 watt på 4x4 till 320 watt och från 250 watt på 2x20 till 270 watt på 10 månader. Det behöver inte betyda att jag har ökat mina värden så mycket, utan att jag tål mer smärta, eller blivit dummare, eller bara hatar mig själv mer. På lördag får jag svart på vitt, då åker vi nämligen till Göteborg och Aktivitus. En annan grej, det är helt fantastiskt vad kass man blir när man inte får sova på nätterna.
/J

14 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Skolling Möller sa...

Nyfödingar i all ära men man saknar ju inte dom där nätterna precis.
Dom tär på allt. Håll ut några år bara…

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Jag får helt enkelt bita ihop. Hur går det med varmvattnet Patrik?

Patrik Skolling Möller sa...

Det går bra. Klockan 17 igår var det VV i kåken igen. :)

Bjorre sa...

Sova är överreklamerat..

Skolging: Hur kan du inte ha varmvatten hemma? Gud så värdelöst!

Patrik Skolling Möller sa...

Alla riktiga män saknar VV ibland. Det vet du. :)

Fikasvettot sa...

Kan du inte räkna kilowattimmar och fundera på hur man kopplar in Monarken på elnätet? :)

Anonym sa...

Haha, välkommen i klubben. Under en period i början, nu är andra barnet 4 månader och sover bättre, gick jag upp ungefär sju gånger per natt. Jobb efter det och sen hem och känna efter om man vill (kan) träna.....

//Axel

Johan Andersson sa...

Nu är Atle snart fyra och våra sömnlösa nätter är förhoppningsvis bakom oss... Fast jag är ju inte en bättre cyklist för det utan är lika värdelös..

Selast sa...

Välkommen till verkligheten! Du har helt enkelt haft det alltför bra alltför länge. Dags att lida, vänta bara tills du ska lämna in den nya på dagis om något år, då kommer du att vara sjuk av allehanda eboladerivat i ett halvår. Been there, done that, got 3 T-shirts. Lycka till med träningen :-)

Johan Mölleborn sa...

Ha ha ha. Tack för alla uppmuntrande tips.
/J

STIZZE sa...

Fan va spännande med aktivitus besök, jag räknar med en redogörelse för vad som var målen och de gamla siffrorna jämte de nya!

Lycka till och förbered dig mentalt på att slakta den där testcykeln!

Anonym sa...

Är det Monark-watt, dvs kadens x kp? Eller har du räknat om med de berömda åtta procenten?

Johan Mölleborn sa...

Det är Monarkwatt. Jag jämför bara med min egen effektmätare eftersom det kan skilja mellan olika märken och modeller.
/J