Okoncentrerade intervaller.

Linda har haft värkar hela natten så jag var hemma från jobbet idag. Hon beräknas föda på lördag så det kan lika gärna vara dags nu. Den sista veckans väntan har varit rätt jobbig. Vi vill ju bara ha den där födelsegrejen klar så vi kan börja leva ett vanligt liv. Nåja, hyffsat vanligt.

När Linda somnade på soffan så passade jag på att hoppa upp på Monarken och riva av några intervaller. Jag började med ett EB-pass men var alldeles för okoncentrerad för det så jag bröt efter 10 minuter. För att inte gå helt lottlös så drog jag av en Tabata istället. Den var helt ok, men jag fick inte till den där riktiga känslan. Benen kändes tunga och tankarna var nån helt annan stans. Det blir nog bättre om nån vecka. Tror jag..
/J

10 kommentarer:

Trirobban sa...

Kör med bättre musik skall du se att det går bättre. Skönt att oktober är en återhämtnings period,men tydligen inte för alla.

Johan Mölleborn sa...

Jo den där låten kanske inte var helt optimal för Monark.

Fikasvettot sa...

Svettig bib-klädd gubbe som sliter på träningscykel. Internet är BÄST! :D

Fast filmen syns bara i min RSS-läsare, men inte på bloggen.

Anonym sa...

Du behöver inte alltid köra järnet. Testa ett lugnt pass på 1 timme med puls på max 130. Lika jobbigt som intervallerna. Det kallas för fettförbränning.

/Ari

mattel sa...

jag håller med.. ta det lugnt!! det kommer bli skitjobbigt i vår/sommar ändå. ;)

Magnus Olander sa...

Nu får du ju skärpa dig. Inte vill jag cykla Vättern med en latmask ;-)
Antar att man gör bäst i att träna skiten ur sig nu när man kan.. I december är det dags för min del :-)

Magnus Olander sa...

Ja just det. Hoppas det går bra med utökningen av familjen.. Kör så det ryker kanske inte passar in så bra den här gången ;-)

Tobbe Arnesson sa...

Har hon kalvat än?

Patrik Skolling Möller sa...

Jag tycker du borde ta i lite mer. Jag som känner dig vet ju att det hela bara är spel för gallerierna.
Jag vet hur mycket du verkligen kan ge. Gör om gör rätt !!

Lycka till med leveransen !

Din tillgivne Skogling

STIZZE sa...

Haha, stackars gubbe. Hur du självmant kan välja det där över ett simpelt EB pass förstår jag inte ;) Men det blev ju bra ändå. Ser skönt ut med en riktig trainer hemma också, jag blir lite avis.