Härlig höstrunda med Bjorre.

Det kändes som att nån hade sparkat in pannan på mig när väckarklockan ringde. Jag drack vin för första gången på 6 veckor kvällen innan. Tung i kroppen och knoppen. Kylan bet ordentligt i kinderna när jag var ute och pinkade hunden på morgonen. Det var -5 grader.

Efter 2 mackor, 1 Alvedon och 15 koppar kaffe hasade jag iväg till Bjorre. Kom dit 20 minuter efter utsatt tid. Benen kändes ganska stela och trista så jag låg mest och fes på hans rulle. Vädret och vägarna var som tagna ur en Rapha-reklam. Vi fräste omkring och småsnackade lite mellan förningarna.

På hemvägen sladdade vi förbi Bjorres polare som hade en nyköpt Felt-tempohoj hemma. Den såg snabb, hal och dyr ut. Det saknas en sån hoj i mitt cykelförråd. Jag läste nånstans att alla män över 35 bör ha en tempohoj. Det måste lösas i vinter.


Tack Bjorre för en strålande runda.
/J

7 kommentarer:

Velonavia sa...

Höstmys!

Tille sa...

Jag ska sno den där Felten, tror jag. Men säg inget till bjorre.

Bjorre sa...

Tack själv!

Tille: Jag står först i kön å sno den dätr tempohojjen faktiskt ;)

Fikasvettot sa...

Såg mysigt ut. Men måste jag ha en tempo-hoj bara för att jag är gubbe? Låter jobbigt.

Jonas sa...

Man blir inte licensierad gubbe förräns man har tempoknarr. Jag har en. Nypan har en. Vi är gamla. Vi är trötta. Men vi är gubbar, så det är ok.

Anonym sa...

Har funderat mer och mer på tempohoj, inte minst för att jag skulle få anledning att köpa fräsiga hjul. Nu har jag köpt ett par högprofilare i kålfiber så nu är det bara resten kvar, tror dock att jag till en början skaffar tempopinnar till räsern så får vi se sen osv.

/Saltgurken

mattel sa...

grymt.. jag kanske får användning av mina tempopinnar nästa sommar då? halvgubbe?

men ser ju ut som en sjukt fin höstrunda. kanske en av de sista?