Babyface Mölleborn

Håll i hatten nu, jag fick visa leg på bolaget idag. Det måste vara långcyklingen och intervallerna som har konserverat min ungdomliga fräschör. Det peppar mig att köra ännu hårdare och ännu längre nästa år.

Nåt som inte känns så ungt längre är mina ben. De är helt slut idag. Skinkorna har mjuknat lite men låren känns som att de är fyllda med cement och trasiga saker. Ikväll blir det rodelträning i soffan. Fredagsmys helt enkelt.


Trevlig helg!
/J

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Jag fick i julas också visa leg på systemet vid Norra stationsgatan vid en ålder av 37 år och 8 månader. Jag tackade kassörskan för komplimangen :-)

/Gunnar Tibert

Anonym sa...

Kul att du känner dej ung. Då känner du väl ihgen dej i låten med Alphaville "Forever Young"
http://www.youtube.com/watch?v=-5Yx2TnN9mc&feature=related

/Ari

mattel sa...

jag ska ta och ragga lite mollolammkött nästa gång vi ses då.. ;)

snubben bakom mig fick visa leg på systemet för ett par veckor sedan, jag frågade varför inte jag behövde visa och fick svaret att jag var för grå redan.. :o kanske dags att raka skallen.

Johan Mölleborn sa...

Jag tackade också. Med tanke på hur jag kände mig i kroppen så behövde jag all uppmuntran jag kunde få.

MangeJL sa...

Jag har också fått kommentaren att jag inte ser yngre ut än jag är. Måste vara cyklingen... Borde kanske dra ut en sväng i morrn igen, så jag blir ännu yngre. Fast just nu känns det som benen vore gjorda av betong. Skallen också, dags att sova.

MaangeJL sa...

"att jag ser yngre ut än jag är" ska det vara :-P Behöver verkligen sova nu.

Tille sa...

Skönt att höra det där om skinkorna.

/T

Tobbe Arnesson sa...

Jag tror hen i kassan bara ville se vad det var för idot.