Dödsfyror ftw.

Testade Mickes dödsfyror idag. Fyror är ju ganska jobbigt i vanliga fall, och när man lägger på döds också så blev de precis för tuffa för mig. För mig blev det 2 minuter på 300 watt (4,54 watt/kg), 1 minut på 380 (5,87 watt/kg)och en sista minut på 300 watt. Upprepa 4 gånger. Jag fick till och med ge mig på sista intervallen. Jag hade just kört klart den tredje minuten, den tuffa, och skulle vrida ner till 300 watt igen. Då tog det stopp. Jag kör nog vidare på mina vanliga fyror ett tag till./J

7 kommentarer:

mattel sa...

just nu är jag glad att jag inte har någon wattmätare. :)

låter riktigt jobbigt. jag kör vanliga fyror ikväll, det får vara jobbigt nog idag.

Tille sa...

Jag tar ett glas vin istället.
Ett dödsglas vin.

Tjing pax för att vara i sämst form i Göteborg.

Tille sa...

Fyra dödsglas måste det ju vara förresten.

Anonym sa...

Men vafan, nu blir du ju så stark att du fixar dödsfyrorna nästa gång :-) Sen kör dödsminter på 600w som efterrätt / T

Stefan sa...

Starkt men inte är det nån nakencykling det där väl?

Johan Mölleborn sa...

Du har rätt Stefan. Det där är ingen godkänd nakencykling. Jag lovar bättring.

Dödsvin lät inte helt tokigt Tille.

Stefan sa...

Ska du på CXen i kungsan? Skulle vara kul att träffas irl som ungdomarna säger.