Thor Hushovd!!

Wow vilket lopp! Jag försökte kolla på cykel-VM samtidigt som jag har försökt vika tvätt och fixa här hemma. De sista varven var jag tvungen att sätt mig i soffan och hålla i mig. Melbourne bjöd på riktigt underhållande cykling. Precis så som ett cykel-VM ska vara. Klungan blir mindre och mindre för varje varv och till sist är det bara de starkaste kvar. Evans kämpade hårt och visade verkligen klass.

Det var grymt att se Ljungblad hänga kvar så länge. Med ett varv kvar låg han på tredje plats och öste. Sen kom Gilberts ryck och trasade sönder klungan och då fick han släppa. Hushovd avslutade förmiddan med en sprakande spurt och klippte guldet. Det ska bli riktigt kul att se honom i världsmästartröjan nästa år. Då måste jag åka ner till Köpenhamn och se det på plats.

Har jag förresten sagt att min morfar var norrman? Jodå, här finns det resurser ser ni.
/J

9 kommentarer:

Traveller sa...

Köpenhamn nästa år? Då ska jag dit, Jakob får fixa boende och vara guide!

/schture

Patrik Skolling Möller sa...

Jag åker med till CPH.

Johan Andersson sa...

Vafalls... Går VM alltid på den regerande mästarens hemmaplan?

Anonym sa...

Hum. Köpennhamn ligger inte i Norge...

Johan Mölleborn sa...

Skarpt tänkt Johan. :)
Köpenhamn är det nya Oslo.
/J

Johan Andersson sa...

Kan man på ett enkelt sätt radera sig själv från internet??

Patrik Skolling Möller sa...

Jag vill till KÖPENHAMN !!

Johan Mölleborn sa...

Härligt Patrik. Då bokar vi Norge nästa år!!
;)

mattel sa...

jag tror att det är en dammig mässa i jönköping samtidigt som VM går.. svårt val det här. ;)

klart intressant med vm annars, vi hojar väl ner?