3 timmar svettis på friskis.

Amir bjöd in till ett 2-timmars spinningpass idag. Han och Thomas skulle köra ett gemensamt pass med lite extra fokus på backar och tunga växlar. För att verkligen få valuta för pengarna så bokade jag in mig på passet innan också. Jösses vad svettigt det är med spinning. Efter tre timmar var jag helt dyngsur och benen var ordentligt slutkörda.

Pulsen låg runt 80-90% hela passet förutom några toppar. Jag tryckte i mig en flaska vatten per timme så jag inte skulle krampa ihop. Men det var riktigt kul, och jobbigt. Lite typiskt bara att vädret ute var alldeles perfekt för riktig cykling.

Nu har jag just slumrat på soffan och kollat på damernas linjelopp. Fan att Emma tog fel sida på Vos. Det hade kanske gått vägen då. Grattis till bronset Emma! (Som att hon nånsin skulle läsa den här bloggen.)

Bergsguiderna Thomas och Amir.


Tack för bergsturen Amir, det var nästan som Italien.
/J

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket, Johan.

Emma.

Anonym sa...

Amir ser ju verkligen ut som en klassisk bergsget ;)

Tobbe Arnesson sa...

Jag försökte se sena sändningen av damernas men sista 10 km började jag somna av. Stålsatte mig för att se målgången när det var 4 km kvar. Nästa gång jag öppnade ögonen var det backhoppning. D'oh!

Amir ser mer ut som en bergsgorilla än get. :)