Nya rutiner nästa vecka.

Andra passet den här veckan där det har tagit emot. I onsdags kände jag mig trött i kroppen och igår kände jag mig trött i knoppen. Igår skulle jag köra 2x20 men stoppade efter första intervallen. Benen och hjärtat kändes bra men jag kände mig konstigt stressad och okoncentrerad. Ingen idé att pressa vidare om inte huvudet är med. Jag gjorde också misstaget att titta på Brüno under passet. Det var riktigt svårt att hålla kadensen normal under vissa av scenerna.

Det kan vara lätt att få panik när det går segt ett tag. Men Mattias skrev nåt klokt i förut ”helheten är viktigare än enskilda pass”. I mitt fall vet jag nog vad som är fel. Jag har precis ändrat lite rutiner kring träningen hemma. Nu hoppar jag upp på Monarken så fort jag kommer hem från jobbet, men jag borde nog frottera mig med familjen nån timme innan jag börjar passet.

Det är många som vill ha, och förtjänar, uppmärksamhet hemma. En sambo och en nyfödd som går hemma och ammar hela dagarna, en uttråkad dvärgschnauzer som vill bita mig på kuken och en liten kille som måste göra av med dagens energi på nåt sätt. Jag får helt enkelt ge familjen lite tid innan jag går in och panerar mig i cykelrummet.

På måndag är det nya tag. Då ska jag testa rutinen i praktiken. Tror det kan bli en vinnare. Men först ska jag fira fredag med en flaska Palazzo della torre.
Trevlig helg!
/J

13 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad klok Du är Johan!

Patrik Skolling Möller sa...

Ärsch. ;)

-Skogling

Johan Andersson sa...

Men vilket Amaronevin är det man ska köpa då?

Johan Mölleborn sa...

Sorry Johan, jag glömde bort att svara på det. Masi Costasera är bra. Men även Amarone classico eller Capitel de Roari funkar om man vill hålla i slantarna lite.
/J

mattel sa...

fast nästa vecka är ju vilovecka?

familjen får massor med tid helt enkelt. :)

annars tror jag det kan vara en bra grej att prova nya rutinerna.

Tom sa...

Ja, det går inte att träna hårt splittrad.

Linda tuttbinda sa...

Haha, min del av uppfostran av schnauzern har uppenbarligen lyckats ;)!!

Tille sa...

Jag känner att jag förtjänar lite uppmärksamhet. :-)

Jag har känt mig trött i kroppen och inflammationen i ögat och ryggen tyder på att något spökar. Jaja, det går nog över. Om inte förr så senast när jag dör.

Johan Mölleborn sa...

Du ska få mer uppmärksamhet nästa helg Tille. Då ska jag nämligen skratta åt dig..

Tille sa...

All uppmärksamhet är välkommen :-)

Anonym sa...

Låt dvärgschnauzern göra som han vill!

Nypan sa...

Glöm inte bort att det ska vara lite kul också :-)
/N

Anonym sa...

Du tycker att det börjar gå trögt nu. Jag har följt din blogg ett par år nu, kan det inte vara så att du börjar bli en gammal gubbe helt enkelt :-)