Nedsatt inlärningsförmåga?

Buffélunch med 3 kycklingfiléer, sås och potatis. Sen avslutade jag med 4 pannkakor med sylt och grädde. Sitter och kippar efter andan nu. Sprängmätt. Hur ska jag kunna gå ner till 63 kilo om jag äter 4 kilo mat bara till lunch? Vad är det för fel på mig?


Ikväll är det randonnéavslutning på söder. Det har ju cyklats breveter som aldrig förr i år så det kan bli mycket att snacka om. Rapport kommer.
/J

5 kommentarer:

Tille sa...

+1 på allt. Jag firar säsongshögsta för vikten just nu.

Selast sa...

Hahahah Så skönt att höra. Fick precis själv besked att jag inte får cykla på 10 dagar pga bakterier i halsen. Kommer det att betyda att jag slutar äta som en gris och sluta dricka öl? Tror inte det nej... Jag ska också ned några kilon till sommaren...

Patrik Skolling Möller sa...

Ha ha !!

Jag har inte cyklat sedan förra tisdagen och kommer ej cykla på 2 veckor till. Undrar vad som kommer hända med min arma kropp ?

-Skogling

STIZZE sa...

Haha.. du får fan ta dig i kragen på bufféer eller undvika dom helt och hållet! Jag kör ju "ett kilo i veckan" tråden och bantar, fast jag kör 0.6kg/v eftersom jag itne är så farligt stor. Men det hjälpte en del att hålla diciplinen då jag haft ett klart mål med varje vecka. Startvikten för ~10v sen var 79,6kg nu är jag bara på 73.x och hoppas på en dundervikt denna vecka med hitlerdiciplin och lågt intag.

STIZZE sa...

0.5kg ***