4x4 + 2 äggmackor.


Den här fläkten höll på att bli nerspydd idag. Skulle köra 4x4 men fick ge upp efter 3 minuter på sista intervallen. Det var tydlingen inte helt optimalt att äta 2 äggmackor en halvtimme innan Monarkknark. Men fram tills magen vändes upp och ner så gick det bra. 320 watt, kändes riktigt bra idag. Ska nog försöka klämma av 5 stycken imorgon. Men då står jag över mackorna.
/J

7 kommentarer:

mattel sa...

härligt.. är däcken bakom för att ge en lite skön gummilukt i 'vinden'? kanske därför du höll på att kräkas? :)

Johan Mölleborn sa...

Precis, det är för att få lite sommarkänsla. Nu när du säger det så åker de nog ut i förrådet imorgon.
/J

Tille sa...

Körde hösten första 4x4-pass igår med deprimerande resultat.

Johan Mölleborn sa...

Blev du tvungen att skrika docka till dig själv Tille?

Tille sa...

Ja, och inte ens det hjälpte. Först kränkte jag sönder mina ben på trainern, sen kränkte jag sönder min själ genom att jämföra siffrorna med förra året trainerpass.

Jag ska be Mattias förbereda slaktmasken.

/T

Anonym sa...

Pröva 600w enmintrar nästa gång, trodde inte ben kunde brinna så uta helvete... Thomas

Johan Mölleborn sa...

Jag dör om jag kör 600 watt.