Ute och inne, livet på en pinne.

Dagens träning blev en tvådelad historia. Jag började med en sväng i skogen. Det var riktigt kul att susa fram på stigarna och studsa runt bland rötter och hällar. Så kul att jag lyckades köra omkull och stuka två fingrar, lillfingret och ringfingret på vänster hand. Jag fräste på så gott jag kunde och hittade lite nya stigar. Men efter en timme fick jag ge upp. Det var för svårt att hålla i styret.

För att klämma ur de sista dropparna ur min gubbiga kropp hoppade jag upp på Monarken. Jag trampade in mig och försökte få igång en dvd, som självklart krånglade och hängde sig. Sen körde jag 30/60 i 40 minuter. Nu känner jag mig härligt skändad. Ikväll blir det glass och nybakade kakor. Lilltjejen får tutte som vanligt./J

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Ingen bild på lilltjejen när hon krubbar??

Måste säga att jag är rätt imponerad över hur mycket du sliter på din Monark... Jag har inte ens tagit upp trainern från källaren men ska iaf sätta igång 1:a november... För tillfället lyssnar jag lite på vad man ska köra och 4x4 eller 2x20 verkar ju vara populärt.. Bara hålla koll på pulsen och trampa på antar jag??

Bjorre sa...

Mollo: Lät Onödigt med fingrarna :/

Johan A: Vad händer 1:a November, varför skjuta upp det roliga?

Johan Andersson sa...

Du har rätt.... I morgon tar jag upp den och kör mitt första pass...

Anonym sa...

Bjorre (och mollo och alla andra för den delen): varför slita på trainern när man kan fortfarande intervalla ute? :-)

/Toni

Johan Mölleborn sa...

Men Toni, det var ju precis det jag gjorde. :)
Men all den friska luften gjorde så lillfingret höll på att lossna.
/J

Bjorre sa...

Toni: Du verkar ju inte förstå dig på tjusningen med MASSA prylar ;)