Trainer, film och musik. I´m back!

Kände mig ganska pigg och kry idag. Fortfarande snorig och lite slemhostig. Men i övrigt mådde jag som en prins. Började dan med att lämna Viktor på dagis sen gick jag hem och testade formen på trainern. Körde 1,5 timme på hyffsat fettbrännartempo. Sen kollade jag på Tour of Qatar. Lyckades hålla mig vaken de första 10 minuterna sen vaknade jag lagom till målgången. De har mycket sand där nere.

Passade på att kolla på Australia under trainerpasset, en tramsig film om en kofarm i Australien under 2:a världskriget. Nån jeppe försöker sno gården från dem och de går med korna tvärs över kontinenten för att sälja dem. Sen kom det ett gäng japaner, säkert Tabatas släktingar, och bombade sönder hela stan. Såg aldrig slutet. Men eftersom jag vet att Australien fortfarande finns kvar så gick det säkert bra för alla i filmen.

Nu på kvällen kände jag att det fanns lite kräm kvar i benen så jag hoppade upp på hojen igen och körde ett 4x4-pass. Det var helt underbart att få damma på lite mjölksyra igen. Benen kändes bra och hjärtat tickade på som det skulle. I´m back!

En annan skoj grej, jag blev tipsad om gruppen I´m from Barcelona och speciellt Marcus Carlholts sköna version av Kraftwerks superlåt Tour de France. Låten är en del av ett projekt där alla de 27 bandmedlemmarna har gjort varsin låt. Videon är bra snygg också. Enjoy!Tack Marcus.
/J

5 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Du missade inget, Tour of Qatar känns som en rätt sömning tillställning tycker jag efter dagens sändning. Dock höll jag mig vaken ;)
Roligt att du är tillbaka i god form igen.

//Niklas

Albin Loan >> Rnb, Ballad & Pop sångare! sa...

Ja, väldigt många är sjuka, tråkigt.

De två jag bor med har vinterkräksjukan, hoppas jag slipper det. :P

Ciao Albin Loan

Tobbe Arnesson sa...

Lite småkul video till TdF, fast det blev lite väl tjatigt och de borde slagit av textningen på bakgrundsfilmen mot slutet.

Musikaliskt var det dock betydligt sämre än originalet, tycker jag.

Kolla in Kraftwerks Etape 2 från 2003!

Johan Mölleborn sa...

Jag tror inte de siktade på att slå Kraftwerk i musikalitet. Tycker sången känns skönt svengelsk.
Kraftwerks video finns det ingen som slår.
/J

Traveller sa...

Jag tyckte videon var lite som Tour of Quatar faktiskt ;-)