En guldgruva i norgehistorier.

Dagens lästips. Idag startades det en kul tråd på Happy. En norrman som har räknat ut att han är lika stark som flera proffs. Här är han lika stark som Jens Voigt och här är det Gustav Larsson som blir avhängd.

Enligt det norska sättet att räkna så är det bara att trampa hårt på pedalerna och vips är man lika stark som proffsen. Sen att Jens Voigt håller både högre effekt och dubbla kadensen är en helt annan historia. I den här artikeln menar han att en otränad cyklist hade hängt med Floyd Landis när han vann en etapp på TdF 2005.

Its not about the bike.

Min cykling då? Jo, tackar som frågar. Har varit hängig sen lördagsrundan. Igår försökte jag köra nån sorts intervall och idag satt jag en timme på cykeln och trampade ut lite blod i benen. Det är nog inte så mycket förkylning kvar utan det är mest att jag är less på att gå hemma och att våren känns så avlägsen.

Imorgon blir det vila och på torsdag ska jag ner till Aktivitus igen. Nästa vecka blir det uppryckning. Eller så kör jag som norsken och räknar mig snabb i excell istället.

/J

1 kommentar:

Unknown sa...

Kan du räkna mig snabb också när du väl håller på?