Ja vad roligt!

Vaknade med halsont idag. Jag har varit seg och hängig några dar nu och trodde att jag cyklade bort det värsta igår. Körde en timme i lagom tempo för att driva ut demonerna. Det kändes helt ok, men benen var slaka när jag försökte trycka på. Sen kollade vi på Super size me och jag kände igen mig i de tjockaste i filmen. Åt Toblerone och kände magen växa.


Jag som hade tänkt höja ett snäpp på trainern och klämma ut lite mjölksyra idag. Nu får jag nöja mig med en tripp till apoteket. Allt detta bara för att jag bjöd hem den där jävla japanen förra veckan. Om jag hade hållit mig till Mattias program hade jag säkert varit frisk idag. Det finns ju liksom en anledning till att man betalar en utbildad och erfaren kille för att göra ett träningsupplägg. Så egentligen får jag väl skylla mig själv. Nu ska jag knalla iväg med Viktor till dagis. Sen ska jag spendera resten av dagen med att glo in i väggen och skämmas.
/J

10 kommentarer:

mattel sa...

oj vad glatt det låter. sjuk är verkligen värdelöst hela vägen. eller riktigt sjuk är skit, men smårosslig och hängig som bara nästan bryter ut till riktigt sjuk suger ännu mer, energi och annat finns men man bör inte..

det där med program och vissa pass ser ut på ett visst sätt.. det kanske finns en tanke där ändå. hmm..

krya på dig!

Johan Andersson sa...

Fan vad värdelös du är.....
- Skippa träningsschemat, bad!!
- Bjuda hem japaner, bad!!

Skämmes tamejfan. Det enda positiva är ju Tobleronen, smaskens!!

Tobbe Arnesson sa...

Shit vilka taniga armar du fått!

Markus Lindholm sa...

Det är bara en bra anledning att dricka sig dyng på whisky mitt på dan.

Krya på dig!

Tobbe Arnesson sa...

Av alla saker som inte hjälper mot förkylning sägs whiskey vara den bästa.

Dr. Spoke hävdar att man ska dricka mycket whiskey när man är förkyld, det håller en kvar i sängen...

Johan Mölleborn sa...

Nu har jag varit på apoteket och köpt Berocca och C-vitamin. Imorgon ska jag straffa sönder mig på trainern, om jag blir frisk.
/J

Johan Andersson sa...

Inget CERA????

Nypan sa...

Vilken rysare för dig som dessutom har lite myror i brallorna.
Sudoku kanske vore nåt för dig såna dagar :-)
/N

Johan Mölleborn sa...

Jag är för dålig på siffror för sudoku. Tror jag satsar på bukkake istället.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Jag förstår inte, det är väl inte kul att vara sjuk ? Ironi funkar ej på internet.

Du kan gott vila lite med tanke på hur snabb du är i sänge... skogen menar jag.

-Skogling