Jag stretar på med snor upp till knäna.

Helt sjukt vilken seg förkylning jag har åkt på. Den vägrar att släppa fast jag har kört aktiv vila i över en vecka nu. Om förkylningen ska hålla på och kränkas så tänker inte jag vara sämre utan kränker tillbaka. En tillbaka-kaka-kränk på förkylningen alltså. Nu blev det väldigt mycket kränk i det här stycket, men det är så jag känner mig. Kränkt av snor.

Nåväl, upp och hoppa som en loppa på trainern. Dagens övning blev klassiska 4x4. Benen kändes lite trötta men hjärtat tickade på. Mitt nya framhjulsstöd är nån centimeter högre än kokboken jag hade tidigare så nu domnar klockspelet efter en timmes cykling. Måste fixas till imorgon. Jag kan ju inte både vara täppt i näsan och domnad i brallan. Dagens film var den fantastiska Conan förgöraren. Arnold knockar en kamel och slaktar en trollkarl som ser ut som en ödla. Sen tar han prinsessan och hela kungariket.

Conan trainercyklaren.


Igår träffade jag Natasha (Smiley från Happy). Vi surrade om cykling, livet och Happys Vätternklunga. Det är upplagt för en klassisk kamp mellan de tre snabbklungorna. Leos Happygäng, Hovets sub-7 gäng och Masklungan. Vem blir först? Kommer nån fixa sub 7?

Natasha hade med sig en flaska vin från Syd Afrika som jag fick. Hon och Leo hade fräst runt på en massa vingårdar, utan att dricka vin!! Men en flaska åkte som sagt med hem till ert favoritproffs. Den ser riktigt smarrig ut och står nu i vinkylen och väntar på att bli uppknäppt. Rapport kommer. Men det kommer få vänta till nästa fredag. Jag har nämligen bestämt mig för att ha en vit period. Jag vill inte överdriva så 2 veckor får räcka.

/J

10 kommentarer:

Nypan sa...

Jag kan hjälpa dig med vinet eftersom du tappat allt sunt förnuft just nu.
Fast jag ska väl ghålla käften, med tanke på en miljard ölflaskor i källaren som jag bara glor på just nu :-(

Anonym sa...

Hoppas du blir frisk! Jag kan utöva lite mental botgöring på LB i morgon;-)

Har du flyttat in affären i cykelrummet? Vad har hänt med Sverigekartan?

Ses i klubblokalen om 24 h!

Johan Mölleborn sa...

Sverigekartan blåste ner igår. Det blir rätt stormigt när alla fläktarna går för fullt. Det blir lite Tour of Qatar-känsla då.

Jag kommer bli en helt annan människa efter 2 vinfria veckor.
/J

Anonym sa...

Det konstiga med vita perioder är att så fort man tagit ett glas vin igen känns det som man aldrig var vit......
Just vin och snor är ju annars en grym kombo!

//Axel

Johan Mölleborn sa...

Jag ska väl inte ropa hej än. Det har ju bara gått 3 dar än så länge. Men jag håller med, när man tar det första glaset så undrar man direkt varför man höll på och löjlade sig innan.
/J

Velonavia sa...

F-n det här var en ny variant, trainerpass/filmrecension.

Får jag lämna några förslag;
Ben Hur - självklart
Ringentriologin - jovisst

men för det riktiga distanspasset:

Bergensbanen, Klart för avgång http://nrkbeta.no/2009/12/18/bergensbanen/ Finns för nedladdning hos NRK. Fantastiska landskap i sju, 7!!, timmar

Tobbe Arnesson sa...

Hoppas inte förkylningen sätter en tillbaka-kaka på hjärtat ditt, en bekant fick hjärtmuskelinflammation av träning vid förkylning nyss. :(

Selast sa...

Har samma problem med "klockspelet" på trainern fast mitt försvinner efter typ trekvart. Hur har du tänkt åtgärda det?

Vita perioder har jag för övrigt aldrig förstått vitsen med...

Patrik Skolling Möller sa...

Mitt klockspel varken somnar eller domnar med Arionen. Jag blir däremot väldigt svettig av att cykla inomhus. Skall det vara så ?

Johan Mölleborn sa...

Patrik, jag förstår att du blir svettig eftersom du inte har nån fläkt. Jag skulle brinna upp om jag inte hade det.

Vit period är värdelöst, jag håller med. Trist och onödigt.
/J