Inomhuscykling igen.

Jag hade en liten tanke om att cykla en sväng utomhus idag. Men när tempen visade -13 och det blåste och snöade så ändrade jag mig snabbt till att ta en sväng inomhus istället. 4x4 fick bli dagens melodi. Benen kändes fortfarande lite trötta sen urladdningen i torsdags och eftersom jag hade höjt tröskelpulsen och effekten så fick jag lägga på lite extra kräm på intervallerna.

Gosse vad tungt det var. Efter två minuter var benen helt stumma och pulsen var redan en bra bit över tröskeln så jag fegade ur och körde 4 stycken 2-minutersintervaller på hög effekt istället. Det kändes ganska bra, det är ju ingen idé att kränka sig dagarna efter ett maxtest. Efter det trampade jag de sista 30 minuterna på fatmax-puls. Sen avslutade jag det hela med att försöka bryta av mig själv på mitten med maghjulet.


Om jag inte kör 3 timmar spinning imorgon så ska jag testa 4x4 på nya effekten igen . Skam den som ger sig. Förövrigt så jag har jag inte druckit vin på 2 veckor nu och jag bestämde mig igår för att fortsätta min vita period en vecka till. Det känns stort.
/Johan

5 kommentarer:

Unknown sa...

Stort, en annan har inte druckit vin på snart 20 timmar :)

Johan Andersson sa...

Om inte vädret ger sig snart kommer jag att skaffa en trainer på stört. Ska försöka ge mig ut i morgon med skidglasögon och köra 40km puder men inomhuscykling känns ju lockande nu.

Nypan sa...

Själv kan jag nästan se vinkylen när jag siter på trainern. Och jag kan fanimej ta på nån av alla mina kartonger med öl samtidigt som jag cyklar. Men jag brukar ändå inte dricka öl samtidgt som jag sitter på trainern. Det är vad JAG kallar karaktär.
/N

Amir sa...

Du ser grym ut med tortyrhjuelt. Hoppas vi ses på spinningen imorgon.

mattel sa...

av med tröjan när du kör hjulet! :)

bra jobbat annars..