Gymbloggen..

Vaknade idag och kände mig överkörd. Inte helt trasig, men härjad och på gränsen till skändad. Nej jag har inte varit ute och slarvat. Jag hängde med Amir till gymet igår. Tänkte ha en vilodag från cyklingen så då passade det bra med ett lugnt gympass istället. Det är några månader sen jag var på ett gym sist så jag bestämde mig för att ta det lite piano.

När Amir började repsa på 130 kg i bänkpressen var jag tvungen att hitta på en ursäkt och byta övning. Så jag lommade iväg och körde lite rygg och axlar istället. Sen körde jag sporadiska övningar ett tag tills jag kände mig nöjd. Det är lätt att dras med och köra för tunga vikter i början men eftersom jag gjort det misstaget många gånger förut så körde varje övning tills jag var nöjd. Träningsvärken kommer garanterat ändå.

Vi avslutade med mage och korsrygg. Ja, bålen alltså. Jag varvade rygglyft, roddmaskin och Ab-wheel. Ab-wheel är en riktigt bra uppfinning. I sin enkelhet tränar den mage, rygg, armar och axlar. Just för cyklingen så är den helt kalas. Amir som är gammal brottare körde nog 100 reps på första setet. Jag "nöjde" mig med 20.På kvällen hade vi planeringsmöte med KBCK. Jag tog bilen så jag inte kunde sabba min vita period. Det gick bra och jag sippade på Loka hela kvällen. De där planeringsmötena kan sluta hur som helst annars. Man vaknar dan efter och känner sig helt sönderplanerad.

Idag blir det lite trainercykling. Självklart kommer jag bjuda på nakenbilder och filmrecension.
Hörs sen.
/J

3 kommentarer:

Markus Lindholm sa...

Du missade den riktiga planeringen som först kom igång efter du hade gått. Det kläcktes en och annan riktigt klurig idé.

Johan Mölleborn sa...

Jag kan tänka mig det. Det brukar alltid komma fram så bra saker på slutet av våra möten. =D
/J

mattel sa...

den där magrullen är riktigt bra faktiskt. så bra att jag nog kör den ikväll, jag behöver lite träningsvärk. :)