4x4 och trendtips.

Idag testade jag att köra ett 4x4 på lite högre effekt. Benen kändes lättkränkta sen maxtestet och spinningen för några dar sen. Men idag lyssnade jag inte på benen utan körde så som jag bestämt. Redan på första intervallen gnällde låren om nåd och det blev inte bättre på de andra. När jag väl var klar kunde jag nöjt kliva av cykeln och slänga mig i duschen för att spola bort tårarna. Nu känns det så där härligt knarkat som Mattias Lundqvist skrev om.

Eftersom det inte verkar bli nån sommar i år så har jag börjat leta efter en Monark testcykel. Helst en 828E eller en 874E. Nån som har en sån stående eller vet var man kan köpa en till överkomligt pris?

Dagens mode är en härlig blandning av Lance Armstrongs höga svarta och Garmin-Slipstreams rutiga strumpor. Notera att den ena är grå och den andra svart. Det är det allra senaste här i Hässelby.

Nu ska jag diska och städa lite så Linda tror att jag har gjort nån nytta idag.

/J

6 kommentarer:

Selast sa...

Du borde kolla en sån där träningscykel som Rytz bloggade om, där satte man på egen sadel och ett vettigt styre. Jag tycker inte man sitter bra på dom där monumentalsadlarna som Monark sätter på sina träningscyklar.

Niklas Källström sa...

Snart finns en 874E i Märsta, dock inte till försäljning ;)

//Niklas

Stefan sa...

Selast menar den här om du inte redan sett den: http://www.kadens.se/blogs/rytz/3432.htm
10 000;- låter som ett bra pris faktiskt. Annars kan du kitta en sån som jag har, funkar lika bra men med retrokänsla. Men det är faktiskt ganska meckigt att få till det bra.

Johan Mölleborn sa...

Jag har googlat mig fördärvad hela dan. :)
Den där strippade varianten är klart intressant. Jag hittade Rytz artiklar. En egen sadel är ett måste.

Med en ny Monark så kommer min cykling och blogg nå nya höjder! =D
Måste bara hitta en spargris med lite pengar kvar i.
/J

Nypan sa...

Våren är ju snart här. Då kan du trampa verklighetscykling som komplement till trainer. Snygga strumpor. Den vänstra var grymt elegant.
/N

Patrik Skolling Möller sa...

Det där strumptipset var grymt.

Det andra verka jobbigt... ;)