3 timmar spinning.

Efter 2 dygns snöstorm strök jag uterundan utan att blinka. Istället pinnade jag iväg till Friskis & Svettis för lite spinning. Idag bjöds det på ett 75-minuterspass och direkt efter det ett 120-minuterspass. För att vara säker på att bli svintrött bokade jag båda. Nerissa ledde det första och Thomas och Amir ledde det andra. Just nu kör de 2-timmarspass som uppvärmning inför 4-timmars Vasaloppsspinningen som går samtidigt som den riktiga Vasan.

Jag körde så hårt jag kunde under passen och jag kände mig stark och peppad hela tiden även om jag var rejält trött på slutet. Jag har kännt mig grymt taggad sen Aktivitus-testet i torsdags. Lyckades knipa en plats under luftintaget så jag fick skön svalka. Thomas och Amir körde stenhårt ihop. Det märktes att de båda är cyklister. Det blir ett helt annat fokus på puls och effekt då. Thomas började med ett hårt program och Amir följde upp med ett ännu hårdare. Jag drömde mig som vanligt bort till serpentincykling. Det blir mycket sånt i år. Men jag kommer vara redo..


Nu värker benen fint. Tack för idag.

/Johan

2 kommentarer:

vito sa...

Spinning har jag gjort 2 ggr och det var väldigt brinnande hett svettigt.Ska nog ta med egen fläkt och testa en tredje gång..

Undrar var man kan köpa den där Borat kalsonghängselstring utstyrseln,den hade nog funkat i spinningsalen.

/Vito

Johan Mölleborn sa...

Det var det som var så grymt igår, att jag hittade ett svalt ställe i lokalen. Annars hade jag brunnit upp.

Jag ska köra Borat-dressen på 1001-miglia.
/J