Premiär på Monarken.

Körde just första riktiga passet på Monarken idag. För att göra det enkelt fick det bli ett klassiskt 4x4. Enligt Mattias ska jag köra på tröskelwatt + 15% på intervallerna, alltså 300 watt för mig. Det stämde rätt bra. Pulsen steg sakta men säkert och på första intervallen nådde jag 169 som mest. På andra 171 och på tredje och fjärde 172. Efteråt kom det härliga ruset.


Jösses vilken härlig maskin! Motståndet är jämnt och fint och siffrorna är stora och tydliga så de är lätta att följa. Den verkar hyffsat kalibrerad också eftersom pulsen gick upp precis som jag räknat med. Jag längtar redan efter nästa pass. Monark är knark.

Det blir ingen 20-milare i Västerås för mig imorgon. Jag känner inte för att harva runt i snöslask. Jag får helt enkelt spara cykelsuget tills det är barmark ute. Passar på att åka på middag med familjen istället.
/J

5 kommentarer:

mattel sa...

du verkar larvigt nöjd med monarken.. :)

ser fram emot utvärdering till våren och sen stiger väl värdet på alla gamla blocketannonser så det blir hopplöst dyrt..

Johan Mölleborn sa...

Jo den känns riktigt bra. Lite synd bara att man inte kan få ut några grafer eller siffror efteråt.
/J

Stefan sa...

Monark foshizzle! Men varför satsade du inte på den specialmonarken som var på gång förut? Jag har fingret p löpknappen själv, ska bara bygga upp ett konstlagt behov först.

Johan Mölleborn sa...

Jag hittade den här på Blocket så jag kunde inte inte låta bli. Vevarmarna är 170 precis som jag har på väghojen. Har beställt den ställbara sadelstolpen. Då blir den precis som "strip"modellen, bara att jag har kåpor på min. Som en fet mc. :)

Jag gillar det blå styret så det får sitta kvar.
/J

Niklas Källström sa...

Bra att du gillar din Monark, då blir nog jag också nöjd med min kommande monark-leverans.

//Niklas