Premiär, tjälknöl och halsont.

Idag var det premiär för mitt nya framhjulsstöd till trainern. Beställde lite grejer från Wiggle och passade på att ta hem ett Cycle Ops framhjulsstöd också. Det är väl det närmaste PowerTap jag kommer. Nu kan Linda äntligen få tillbaka sin kokbok som jag har haft under framhjulet de senaste fyra åren. Tack för lånet.


Linda är inne i stan med sina polare, Viktor har somnat och jag var inge sugen på vin så jag hoppade upp på trainern istället. Eftersom jag fortfarande är lite krasslig i halsen så blev det en skapligt lugn timme med Austin Powers Goldmember som sällskap. Visst borde jag kanske vila helt men jag får alldeles för mycket kryp i kroppen om jag sitter still för länge. Nu har jag städat hela huset och laddat för en tjälknöl som vi ska laga under natten.

Hjulstödet då? Jo det funkade fint. Stadigt som cement.
Trevlig helg!
/J

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hmmm hur ser det där stödet ut i närbild egentligen, och hur fungerar det? Ser ut som att det låser hjulet nästan. Stämmer det?

Johan Mölleborn sa...

Det är gigantiskt stort med tre olika höjder. Spåren är ganska djupa så hjulet sitter stadigt. Om man gillar att stå upp så borde det här vara bra.
/J

Markus Lindholm sa...

Jag ska nog byta ut mitt elite stöd mot ett sånt där, då kan man ju få lite lutning på cykeln också.

Jag fick framhjulspunka på trainern i torsdags, slå det!

Johan Mölleborn sa...

Trainerpunka är rätt spännande. Jag väntar fortfarande på den första trainerkapningen.
/J

Tille sa...

"...jag var inge sugen på vin"

???!!!???!!!???

Johan Mölleborn sa...

Jag fick så jag teg igår istället...