Dagens trainer..

Jag vet att det är mycket trainer på bloggen just nu, men jag följer bara mitt schema, plus att jag har blivit lite bekväm. När snön smälter kommer ni få se mycket mer utomhusbilder. Men då kommer ni nog sakna naken-trainerbilderna. Det är ju därför ni är här, erkänn.

Jag längtar som en galning efter att ha torr asfalt och en riktigt lång runda framför mig. Känslan när man har cyklat en hel dag och står på en bensinmack nånstans och drar på sig vindväst, arm och benvärmare inför nattpasset är oslagbar. Känslan när solen går upp efter en natts cykling och benen bara trummar på. De smarta kommentarerna mitt i natten. De blanka ansiktsutrycken på de andra i klungan. Bensinmacksfika på en nattöppen mack. Det kommer bli många såna rundor i sommar.


Idag körde jag ett alldeles vanligt 4x4-pass. Värmde upp i 20 minuter samtidigt som jag kollade runt på mina vanliga bloggar. Falunkillarna har som vanligt nåt att läsa. Sen kollade jag mailen, inga nya sponsorkontrakt eller svar från jobbsökningar idag heller. Till slut klickade jag in på Cervelos filmsida och kollade på Flandern runt, Paris-Roubaix och första avsnittet av Girot. Sen satte jag igång. Passet gick bra. Jag hostade inte för mycket efteråt och snoret stannade kvar inuti huvudet. Jag körde lite hårdare idag så pulsen tickade på 3 slag till mot sist. Grymt skön känsla när pulsen ligger några slag under max.


Imorgon åker Patrik, Markus och Niklas till Gran Canaria för en veckas cykling. Jag är inte det minsta avis. Sån där bergscykling är ju jättetrist, sol och värme är trist, öl efter en dags cykling är trist, solvarm asfalt och färskpressad apelsinjuice. Bah vilket trams.

Härligt med fredag idag!
/J

10 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Vad är det för linda? Den ser så tjock och mysig ut.

Tille sa...

Toppen! Nu är jag snorig istället. Och sönderplanerad.

Johan Mölleborn sa...

Det är en Bontrager-linda. En vanlig korklinda. Styret är ganska tjockt så det ser fetare ut än vad det är. Till våren ska jag byta till Pro gel-linda. Den är mycket mulligare. Håller smutsen borta bättre också.

Krya på dig Tille.
/J

Haningerox sa...

Fan va taskig du är Andersson.
Säga att Linda är tjock;)

Johan Mölleborn sa...

Bra att du påpekar det Kaijan. Johan står högst upp på Lindas dödslista nu.
/J

Anonym sa...

Fasen. Svårt det där med linda.

Försökte sälv skojja till det, men allt slutar ju med bock.

jag jobbar själv med cicci på/i bocken med linda på toppen

hmm stämmer ju inte ens, förutom i min bock då alltså. Alltså att jag har linda på bocken,i bocken, under bocken. Fan!
Jävla svåra liv.

Hoppas du kan dyka upp på söndag Johan.
Kan bli många garv på den skräprundan...

/Eli, moody

Johan Andersson sa...

WTF... Här vänder man ryggen till och vips har man en hitman efter sig.

Patrik Skolling Möller sa...

Kanske skulle man stanna hema trots allt... ;)

Johan Mölleborn sa...

Moody, jag hoppas jag kan hänga med på söndag. Då får vi snacka mer linda och bockar.
/J

Ecke sa...

Grym sida den där Cervelo, tack! Kan man kanske få bort tankarna någon minut under passen i garaget..