Upp på cykeln igen ba!

Idag tassade vi iväg och hyrde en cykel till mig. En Orbea Orca med Dura Ace blev vapnet för dagen. Eller ja, morgondagen också eftersom jag hyrde den i två dagar. Sen sprätte vi iväg mot bergen. Det blev en lagom rehabrunda på 8 mil runt Lluk, Selva, Sa Pobla och tillbaks till afterbiken där vi sitter nu. Vädret var topp, benen var topp och Nypan var självklart också topp. Riktigt jävla mulligt att få en sån här runda och att det kändes så bra i kroppen. Orbean var styv som en randonnépenix. Och ni kan ju haja att jag såg läcker ut. Grattis Mallorca. Imorgon blir det nåt annat mulligt. Får se vad Nypan hittar på. Kanske homo-torget i Petra...
8 kommentarer:

Nypan sa...

Det var både snyggt och bra idag.

Anonym sa...

Fan vad hårda ni är! Jag gnäller fortfarande över att det gör ont i armen efter min Mallorca-krock för två veckor sedan.

NLC sa...

Märkligt böjda ekrar på den där orbean, kanske var det som gjorde att den kändes styv som ... ? ;-)

Katja sa...

Kommer aldrig att glömma min Orbea Orca jag hyrde på Mallis förra året, helt sanslöst mjuk och styv i ett!

Patrik Skolling Möller sa...

ORBEA = alltså mjuk som Markus säger?

Johan Mölleborn sa...

Den var styv som ett spett. Min Canyon är bekvämare.

Johan Andersson sa...

Nypan gör den där "sittaochbajsaochläsatidningen" posen riktigt rovärdigt...

Unknown sa...

Härligt att se att du sitter i sadeln igen! :)