Jag fick väl en tröja.

Lagerchefen Geir på Lindas jobb är gammal tävlingscyklist som bland annat cyklat med Hammarby CK när det fanns och nån gång under hans cykelkarriär tränade han med det gamla storlaget PDM. Den tröjan har hängt på lagret sen några år och igår frågade han Linda om jag ville ha den, eftersom han visste att jag också tramsar runt på cykel. Så nu hänger den här istället. Jag tycker den är grymt cool. Tack Geir!


Kommentarer

Varför fick jag inte någon Hammarby CK tröja? Vavava??
NLC sa…
Oj oj oj oj!
NLC sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
mattel sa…
snyggt!! är det i rätt storlek också?
Anonym sa…
Grymt cool! Jag köpte min första cykelkeps på semseter i Spanien någon gång på 90 talet som var exakt lika som den du fick. Svår nostalgi...
Fick du med några kassettband också?
Nypan sa…
Sean Kelly.
Johan, det borde ju finnas Hammarbytröjor att få tag på. Det skulle ju vara grymt för en bajare som du. Tjäna!