Bålsta i kvällssol.

Fick loss lite tid ikväll och passade på att cykla en sväng i kvällssolen. Jag tog sikte mot Bålsta där jag vände och körde samma väg tillbaka. På utvägen hade jag motvind och sol i facit och på hemvägen hade jag medvind och sol i ryggen. På lunchen idag så vräkte jag på nån stark chilisörja på woken. Den var så stark så jag svettades och två timmar senare hade magen skurit ihop. En bra chili bränner två gänger sägs det men det är inte lika kul när man blir panikbajsnödig ute på rundan. Jag hade ingen lust att skita i en buske och torka mig med en död räv så jag bet ihop och tog mig hem med hedern i behåll.

Röntgenstrålad gubbe.


Crisp styrlinda.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Aj! Mina ögon!! Jag blir bländad! ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Hade man sopat den däringa backen på bild 2 nu?
D.v.s. Dalkarlsbacken...

Johan Mölleborn sa...

Oscar, du måste ha solglasögon när du kollar på bilden. LIVSFARLIGT annars.

Patrik, det var nysopat. Antar att det gjordes för någon dag sen. Undrar när de har tänkt att sopa i Backlura? December kanske?

Patrik Skolling Möller sa...

Jag tror dom sopar Villastan i augusti. Backlura skiter dom i i år. =D

mattel sa...

det är ju jävligt pr0 att panikskita bakom en buske annars. :)

Patrik Skolling Möller sa...

Jag hann till Preem under en morgonpendling en gång... ;)