Det går bra nu...

Inte nog med att jag kraschade bort cykelveckan på Mallis och att fokuset hamnat på glid pga bröllopet, nu har jag fått problem med magen också. Torsdagens Contipass sket sig pga pollen och idag var det magens tur. Det är just de där snabbpassen jag behöver. Det här börjar likna pannkaka. Magen har stökat sen i måndags så nu börjar det bli dags att söka hjälp. Schamaner och åderlåtning i veckan alltså. De här benen börjar bli rätt cykelsugna nu!


1 kommentar:

mangejl sa...

Jag tål förmodligen inte laktos. Har provat att avhålla mig från det och faktiskt mått riktigt bra. Testade lite saker med laktos i torsdags och det blev verkligen inte bra kan man säga. Slutade med att jag fick stoppa upp lite spasmofen i rumpan för att inte gå under av smärta.

Ska se till att få en tid hos shamanen här på jobbet...