En hjälm till på hyllan.

Det känns alltid lite märkligt när man slänger en hjälm som man bara har använt en månad. Både för att man oftast har lagt rätt mycket pengar på den och för att den antagligen har skyddat en från att bli mer skadad än man blev. Nu får min Abus Tec-tical göra mina andra kvaddade hjälmar sällskap på hyllan. Synd på en snygg och skön hjälm, men den gjorde precis det den var gjord för. Tror inte jag hade mått så jävla prima utan den.

Abus Tec-Tical.

3 kommentarer:

Thomas sa...

I min butik har man någon form av crasch replacement för dom dyrare hjälmarna, tror man spar en 5-hundring om man kraschar inom 1 år med kvitto... Kanske något för dig ?

Unknown sa...

Fast jag har läst på happymtb att hjälm är meningslöst när man cyklar. Finns många trådar om det med en massa statistik och diagram.

;-)

Anonym sa...

Min nya hjälm gick två dagar innan den sprack på Mallis. Jag slog bakhuvudet i gatan när jag blev påkörd och är jävligt glad att jag hade hjälm. Tror faktiskt att Jonas var hjälmlös när vi trampade hem genom stan...